Himos ravintolat aukioloajat

Himoksen ravintolat ja niiden aukioloajat mahdollistavat sen, että kaikki ehtivät nauttimaan hyvästä ruoasta ja tunnelmasta oman aikataulunsa mukaan. Löydät helposti niin perheravintolat kuin rentoa pubitunnelmaakin ja kaikkea siltä väliltä – tutustu Himos ravintolat aukioloajat ja valitse kartalta mieluisin ravintola vaikka tien päällä ollessasi.

Himoksen ravintolat palvelevat monipuolisesti

Himokselta ja lähialueelta löytyy ravintoloita moneen lähtöön. Päivänsä voi aloittaa vaikkapa kattavalla buffetaamiaisella, jonka jälkeen jaksaa hyvin suunnata päivän aktiviteettien pariin. Herkullisesta lounasbuffetista pääsee nauttimaan talvikaudella viikonloppuisin klo 11-18 sekä sesonkiaikoina klo 11-17. Purtavaa löytyy hyvin myös kiireisille tai pikkunälkään mm. pizzan, burgerien ja wingsien muodossa lähes kellon ympäri aina puolille öin saakka.

Myös á la carte annoksia ja erikoiselämyksiä löytyy useasta paikasta ja tunnelmallista illallista voi nautiskella rauhassa ainakin klo 17-23 välillä. Laskettelijat pääsevät nauttimaan legendaarisesta after ski -tunnelmasta Himoksen ravintoloissa. Lisäksi Himos areenan festarit ja tähtiesiintyjät viihdyttävät kansaa aina pikkutunneille saakka.

Himoksen tilausravintolat

Himoksen alueella löytyy monta vaihtoehtoa erilaisten tilausravintoloiden palveluista. Pääset kokemaan kulinaristisia herkkuhetkiä ja maistamaan alueen omia tuotteita upeissa maisemissa ja elämyksellisissä tunnelmissa. Himos ravintolat ovat hyvin suosittuja myös erilaisten ryhmien kokous- ja virkistyspäivän vietoissa, koska laajasta valikoimasta voi valita juuri ryhmälleen sopivan teeman ja puitteet. Mahdollisuuksia on aina saunatilojen vuokraamisesta ruokineen ja virvokkeineen vaikkapa tunnelmalliseen kotaruokailuun tai luomutilan antimiin.

Jos vietät rentoa mökkilomaa etkä jaksa vaivata päätäsi ruoan laittamisella, Himoksen ravintolat ovat loistava vaihtoehto, sillä voit hakea syötävää mieltymystesi mukaan myös mökille tai tilata suuremmallekin joukolle pitopalvelusta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *